BEHANDLINGER

AKUPUNKTUR

 

Akupunktur bygger på at finde årsagen til et problem, og behandle årsagen, ikke kun symptomerne. Akupunktur er hjælp til kroppens evne til at helbrede sig selv, ved at genoprette balance i kroppen.

 

Akupunktur er en holistisk behandlingsform, der er flere tusinder år gammel. Behandlingen er udbredt i store dele af verden, særligt i Asien, hvor man på mange hospitaler behandler med akupunktur, sideløbende med vestlig medicin. Også i Danmark er akupunktur en anerkendt behandlingsform, som bla udføres af mange læger, jordemødre og sygeplejersker og er godkendt af sundhedsvæsnet.

 

Når der opstår blokering af kroppens energibaner, bedre kendt som meridianer, stagnerer energi, hvilket kan give problemer både af fysisk, og psykisk karakter. Dette kan bl.a forårsage smerte, lede til hormonelle sygdomme, søvnproblemer etc. Ved hjælp af akupunktur stimuleres energibanernes naturlige flow, stagnationer løsnes og kroppen kommer i balance.

 

60min.      455,-                                                            Første behandling tager 90min.      600,-

CUPPING

 

Cupping er en slags massage af bindevævet. Kopperne bliver suget fast på huden ved et vacuum der bliver skabt. Kopperne bliver placeret på musklerne og huden bliver suget op i koppen. Man skal være opmærksom på at dette kan give midlertidige blå mærker, som ikke gør ondt. Kopperne skaber en fantastisk blodgennemstrømning i muskler og sener.

 

Cupping er en form for lymfedrænage, hvor huden bliver løftet. Dette skaber en stor blodtilførsel til de underlæggende muskler og væv, dette er en hjælp til at reparere eventuelle muskelmyoser og stagnationer. Cupping er behageligt.

 

 

 

 

 

 

45min.      400,-

SHONISHIN / PÆDIATRISK AKUPUNKTUR

 

Shonishin er en unik og specialiseret pædiatrisk akupunktur.

En helt blid, behagelig og fuldstændig smertefri behandlingsform. Den er bygget på det faktum, at børn ikke kan lide nåle og man har i stedet udviklet specialiserede behandlingsteknikker som er helt smertefri.


Shonishin bruges til at behandle en lang række problemer eksempelvis:


◆ Irritabilitet og utålmodighed.

◆ Gråd om natten hos spædbørn.

◆ Drømmeforstyrret søvn.

◆ Dårlig fordøjelse; diarré og forstoppelse.

30min.      250,-

◆ Allergier og astma.

◆ Eksem og nældefeber.

◆ Øreinfektioner.

◆ Svækket immunsystem.

AURICULOTERAPI / ØREAKUPUNKTUR

 

Fransk øreakupunktur  er en behandlingsform, hvor man behandler hele kroppen via øret. Alle nerver fra kroppen går til hjernen og ud i øret.  Man behandler via disse nervebaner eller reflekspunkter på det ydre øre. Der er cirka 200 punkter i øret, som korresponderer med bestemte områder i kroppen.

Punkterne findes bl.a. ved at forestille sig et foster placeret, som det ligger i livmoderen,

selve hovedet er placeret i øreflippen, og rygraden løber langs den hårde kant – næsten yderst på ørets kant. Her ud fra er kroppens organer, muskler, nerver, skelet og de forskellige kirtler, der sidder i vores hjerne, placeret.

 

Når man kender til disse placeringer, kan man ud fra lidelsen finde frem til, hvad der skal behandles. Man sætter små nåle i punkterne, som stimulerer hjernen til at rette op på den ubalance, der forårsager en given lidelse.

 

 

 

Kan være en del af akupunktur behandlingen og har derfor ikke en pris.

MOXA

 

MOXA Behandling er varmebehandling af akupunkturpunkter og kropsområder med gløden fra antændt grannuleret Kinesisk Gråbynke. Moxa bruges ved ‘Kuldetilstande’ og til at ‘bevæge Qi og Blod’ f.eks. ved smertetilstande.

 

Behandlingen føles behageligt varmende og må ikke ”brænde”.

Moxa anvendes som kegler på huden, anbringes på nåle eller i ”cigarer”, der holdes over det relevante akupunkturpunkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan være en del af akupunktur behandlingen og har derfor ikke en pris.

KOSMETISK ANSIGTS AKUPUNKTUR

 

Ansigtet er vores vindue til omverden, det er ansigtets udtryk, vi bruger til at fortæller andre hvad vi mener, tænker og føler. Hver en lille ansigtsmuskel bruger vi til at udtrykke hvordan vi har har det i krop og sind. Kroppen lyver ikke, så når vi har det skidt, kan det ikke skjules i ansigtet.

I den kosmetiske ansigts akupunktur bruger jeg min viden om hvordan små nåle i ansigtet påvirker muskler, blodomløb, hud og humør.

 

Kosmetisk ansigts akupunktur er et effektivt alternativ til tidens kemi og kirurgi, Fordele ved kosmetisk ansigtsakupunktur:

Øger dannelsen af kollagen og elastin, giver ansigtet glød og mindsker arvæv, rynker og furer. Løfter øjenlåg og hængende mundvige, letter hævelser og poser under øjnene samt reducerer stresstegn.

 

 

 

 

90min.      600,-